TERUG IN DE HOEKSE WAARD

door | mei 6, 2014 | BLOG, EXPOSITIE, KUNSTPROJECTEN

Op zaterdag 24 en zondag 25 mei exposeer ik tijdens de OPEN ATELIER DAGEN in de Hoekse Waard.

Ik ben geboren in Klaaswaal en je zult begrijpen dat ik het erg leuk vind om weer terug te zijn op mijn geboortegrond. Speciaal voor deze expositie heb ik een hele nieuwe serie grote schilderijen waar mijn Hoeksewaardse familie in terug komt. Ik exposeer in de schuur van de familie van den Hoek, Westdijk 50 in Heinenoord. Een hele, hele grote schuur waar de nieuwe werken zeker tot zijn recht zullen komen. Samen met Anne-Marie Vermaat, Joep Luijckx, Mirian Zimmerman vormen wij de groep gast exposanten van Goeree-Overflakkee.

foto 4-4

De expositieschuur (locatie nr. 9) staat aan de provinciale weg N217 tussen Heinenoord en Oud Beijerland. De openingstijden zijn van 10.00 tot 17.00 uur.

De route van de Open Atelier Dagen is ca 30 km en vindt plaats in het midden van de Hoeksche Waard. Tijdens de Open Atelier Dagen openen kunstenaars die in dit gebied wonen hun deuren en exposeren andere kunstenaars op bijzondere locaties zoals boerenschuren,  bijzondere huizen of tuinen of bij horeca.

Kijk HIER voor verdere informatie over deze Open Atelierdagen.

routekaart-OAD2014-HWK-650x445

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...

De laatste tv

De laatste tv

  "Je wordt gedragen door 15.000 mensen" sprak Matthijs van Nieuwkerk toen hij Jan Rot aankondigde. En het was zo. Het feit dat zoveel mensen zwaaiden, klapten, floten en vooral zoveel energie gaven zorgden voor een memorabel afscheidslied van Jan.Er is zo'n...

Het laatste optreden van Jan Rot

Het laatste optreden van Jan Rot

Het zal toch niet waar zijn.....We zeiden vooraf nog tegen elkaar. "Niet te hopen dat dit het laatste optreden is." Het afscheidsconcert in het Nieuwe Luxor stond immers nog gepland. En toch..... De berichten die Jan van zijn arts kreeg waren zo verontrustend dat alle...

Nog wat tijd met Jan Rot

Nog wat tijd met Jan Rot

"Ik heb geen beste dag vandaag Jaap. Nul energie. De kop is goed, de wil is er maar de energie is er gewoon niet."  Ik ben op pad met Jan Rot. We gaan al heel veel jaren gelijk op maar vandaag zit ik er echt dicht boven op. Van het grote Carré, het broeierige Paradiso...

JANNEKE JAGER podiumdier

JANNEKE JAGER podiumdier

De gedrevenheid van de mensen waar ik mee werk is een van de eerste zaken die mij altijd opvallen. Ik hou van theatermakers die er helemaal voor gaan. Die hun idealen altijd in het hoofd mee dragen en er, op welke manier dan ook, wel komen. Ik zeg altijd "is het niet...