UNIEK SPAARSYSTEEM.

De kunstuitleencollectie bestaat uit een ruim assortiment kunstwerken van Jaap Reedijk. De galerie bevindt zich op de Oostdijk 63 in Sommelsdijk . De gehele etage boven de vintage/woonwinkel 19Toen is galerie en atelier/studio van Jaap Reedijk

ATELIER_JAAPREEDIJK_OOSTDIJK-40%_63_SOMMELSDIJK

U kunt de werken van Jaap Reedijk kopen maar ook lenen via dit unieke uitleensysteem. U betaalt hiervoor per maand 1% van de verkoopwaarde met een minimum bedrag van € 12,50. Dus voor een werk van € 1.400,- betaalt u € 14,- per maand.  Als u meerdere werken huurt via de kunstuitleen is het huurbedrag 1% van de totale prijs van de kunstwerken. Bij foto’s in liquidgloss is het huurbedrag altijd 25,00 per maand. Het gehele huur/maandbedrag wordt voor u gespaard.

Deze maandelijkse bedragen zijn tevens voor 100% een spaartegoed om, als u dat wenst, het werk te kunnen kopen (of een ander kunstwerk uit de collectie). U kunt een schilderij/foto altijd huren voor onbepaalde tijd en op elk gewenst moment ruilen voor een ander.

Het tegoed dat u spaart blijft tot uw beschikking voor de aankoop van kunst uit ons atelier. Zowel particulieren als bedrijven kunnen kunst lenen volgens dit spaarsysteem. U behoeft dus niet direct een beslissing te nemen over de aankoop van kunst.

Het vaste jaarabonnement bedraagt 15 euro per jaar. Dit bedrag wordt jaarlijks automatisch afgeschreven. Dit bedrag wordt niet bij uw spaartegoed geteld. Er is geen termijn aan de uitleen van de kunstwerken. (U bent niet verplicht te ruilen). U kunt uw kunstwerken gerust een jaar in huis houden. (Het “risico” is wel dat u er aan gehecht raakt). Eventuele schade aan kunstwerken vallen onder de verantwoordelijkheid van de huurder. (Wa verzekering.). Uw eigen risico bij schade aan lijstwerk, glas of passe-partout, bedraagt maximaal 30 euro per schadegeval.(in geval van nalatigheid)

De gehuurde kunstwerken blijven eigendom van ATELIER JAAP REEDIJK tot het gehele aankoopbedrag is voldaan nadat er een verkoopovereenkomst (eindfactuur) tussen het atelier en de huurder is afgesloten. Uiteraard mogen de geleende kunstwerken niet door u worden uitgeleend aan derden. U wordt verzocht uw nieuwe adres bij verhuizing binnen 1 maand na verhuizing aan ons door te geven. De opzegtermijn van de overeenkomst bedraagt 1 maand en bij opzegging dienen de kunstwerken direct te worden geretourneerd aan het atelier. Restitutie van het gespaarde tegoed en betaalde abonnementsbijdragen is niet mogelijk. Uw spaartegoed blijft een jaar gereserveerd. Heeft u binnen dit jaar het tegoed niet besteed dan vervalt het spaartegoed (mits anders overeengekomen) Bij inschrijving mogen wij vragen naar uw legitimatie. Mocht het kunstwerk verkocht kunnen worden op het moment dat dit zich bij een huurder bevindt dan krijgt de huurder altijd de eerste keus om te kopen. Mocht het desbetreffende kunstwerk verkocht worden dan ontvangt de huurder een maand huur terug d.w.z. dit wordt als spaartegoed bijgeschreven.

Bij de ondertekening van de huurovereenkomst gaat de huurder akkoord met bovengenoemde condities. De huurder machtigt Atelier Jaap Reedijk om de maandelijkse huurbijdrage en het abonnement door middel van automatische incasso van zijn/haar bank/girorekening af te schrijven.

 

HUUR AANVRAAG

Huren:

2 + 2 =