ROLIN RADIO MUNDIAL rolt de galerie uit….

door | mei 8, 2016 | BLOG, Fotografie, nieuws, SCHILDERIJEN, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE

Het werk “ROLIN RADIO MUNDIAL” (mixed media op papier, 70×100) heeft de galerie verlaten en krijgt een mooie plek op een nieuwe locatie.

De nieuwe eigenaren natuurlijk gefeliciteerd met hun aankoop en hun goede smaak. 🙂
Dit schilderij is de basis voor het artwork van de cd cover van het Crescent Double . Cd Radio Mundial.

Schermafbeelding 2016-05-08 om 15.17.31
Het mooiste van mijn beroep is dat ik zo’n beetje overal tussen in zit. Beeldende kunst en fotografie lopen “geruisloos” in elkaar over. Vooral als ik beiden kan combineren werk ik “op m’n best”.
Eén van de projecten waar ik voor gevraagd werd was de nieuwe cd van Crescent Double Quartet. Wat begon met de fotografie eindigde met de complete lay-out gebaseerd op een schilderij dat ik enige tijd geleden maakte. Op de foto zie je links de originele schildering. In het midden het eindresultaat: de cover van de cd en rechts twee fragmenten uit het bijbehorende cd fotowerk. Crescent Double Quartet o.l.v. Aart van Bergen voerde dit weer door in de aankleding van het optreden. Kortom… een compleet uitgevoerd plaatje waar we allemaal tevreden over waren. De muzikanten ontdekten een beeldende fotograaf en deze kunstenaar ontdekte wereldse muziek.

Luister en kijk: http://youtu.be/HwC44o9t-RQ

WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...