Deze week maakte ik de pers en scenefoto’s voor Pepijn Schoneveld. Het viel niet mee om tijdens het fotograferen niet onbedaarlijk hard mee te lachen. Vanavond gaat hij in premiere met “Meneer Jongetje”. Helemaal uitverkocht maar er komen nog meer kansen. Ik zou het doen!
Kijk hier voor de speellijst.

“Pepijn Schoneveld kan van alles. Hij is ook van alles. Mensen raken daarvan in de war. Sommige mensen vinden hem namelijk een jongetje, op het infantiele af. Maar anderen zien hem als een echte man. Hij is een kleuter in een maatpak. Een zakenman met een soft-ijsje. Een gangster met een super-soaker. Want is niet iedereen diep van binnen infantiel? Steekt niet iedereen het liefste zijn tong uit als hij een discussie niet kan winnen? Kijken we niet allemaal stiekem even naar elkaar onder de douche? Stelletje viespeuken!

Pepijn Schoneveld studeerde in 2009 af aan de Amsterdamse Toneel- & Kleinkunst Academie. In 2012 stond hij in de finale van het VARA Leids Cabaret Festival en was zijn solovoorstellingReuf in Klein Bellevue te zien. Pepijn speelde eerder oa in de theatervoorstellingen Kamp Holland (Orkater), Momenten van Geluk (Suburbia) en De boot en het meisje (M-lab), in de tv-series Mixed-up en Feuten, in de telefilm Win/Win en in de film Het Bombardement (van de makers van Zwartboek).”

RECENSIE….

recensie theaterparadijs pepijn schoneveld