PAUL VAN VLIET gaat stoppen dus zoek ik een mooie foto van de grootmeester. Ik heb altijd van die foto’s waarvan ik denk “Als er iets gebeurt….. dan heb ik in ieder geval nog mooie foto’s”.

En dan gebeurt er wat….. iemand jubileert, overlijdt of neemt afscheid. Nou, dan heb ik de foto’s.
En dan zie je toch een partij bagger in de pers terug komen. De meest lelijke foto’s van de persoon zelf. Soms oude foto’s die totaal niets met de persoon zelf te maken hebben behalve dat hij of zij er ook op staan. “Had toch even aan de bel getrokken” denk ik dan. Ik gun zo iemand een mooie foto bij het persbericht en dat heeft helemaal niets met de verkoop van foto’s te maken. Wie me kent weet dat dit zo is.
Maar…. er zijn ook goede voorbeelden.
Neem nou de meest complete cabaretsite Zwartekat.
Daar weet men het meest recente cabaret en ander theaternieuws op waarde te schatten en ook de bijbehorende beelden.
 
Paul van Vliet gaat stoppen is de kop.
Fijn dat deze foto erbij geplaatst is. Toch stop ik er zelf ook nog even een mooie foto bij. Gewoon omdat ik ‘m mooi vind.
 
‘Cabaretier Paul van Vliet gaat stoppen met optreden. Hij voltooit dit najaar zijn reeks onemanshows in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Daarna zal de 81-jarige van Vliet alleen nog voor incidentele voorstellingen het podium op gaan.
 
Vanaf oktober herneemt van Vliet zijn one man show ‘Alleen op zondag’, die hij exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag speelt. Hij speelde de afgelopen vijf jaar deze voorstelling hier 86 keer, elke keer voor een uitverkochte zaal. De laatste voorstelling is op zondag 10 december. De kaartverkoop voor deze laatste serie optredens is ondertussen van start gegaan.
 
Van Vliet blijft dus wel nog beschikbaar voor incidentele en speciale voorstellingen. In voorbereiding is een intieme voorstelling waarin hij als ‘De Verteller” een keuze brengt uit verhalen en brieven, die binnenkort in boekvorm verschijnen. Ook blijft hij nog werkzaam voor UNICEF waarvoor hij als eerste ambassadeur in Nederland al 25 jaar actief is’. (bron Zwartekat)