PAUL VAN VLIET STOPT

door | sep 3, 2017 | BLOG, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE


PAUL VAN VLIET gaat stoppen dus zoek ik een mooie foto van de grootmeester. Ik heb altijd van die foto’s waarvan ik denk “Als er iets gebeurt….. dan heb ik in ieder geval nog mooie foto’s”.

En dan gebeurt er wat….. iemand jubileert, overlijdt of neemt afscheid. Nou, dan heb ik de foto’s.
En dan zie je toch een partij bagger in de pers terug komen. De meest lelijke foto’s van de persoon zelf. Soms oude foto’s die totaal niets met de persoon zelf te maken hebben behalve dat hij of zij er ook op staan. “Had toch even aan de bel getrokken” denk ik dan. Ik gun zo iemand een mooie foto bij het persbericht en dat heeft helemaal niets met de verkoop van foto’s te maken. Wie me kent weet dat dit zo is.
Maar…. er zijn ook goede voorbeelden.
Neem nou de meest complete cabaretsite Zwartekat.
Daar weet men het meest recente cabaret en ander theaternieuws op waarde te schatten en ook de bijbehorende beelden.
 
Paul van Vliet gaat stoppen is de kop.
Fijn dat deze foto erbij geplaatst is. Toch stop ik er zelf ook nog even een mooie foto bij. Gewoon omdat ik ‘m mooi vind.
 
‘Cabaretier Paul van Vliet gaat stoppen met optreden. Hij voltooit dit najaar zijn reeks onemanshows in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Daarna zal de 81-jarige van Vliet alleen nog voor incidentele voorstellingen het podium op gaan.
 
Vanaf oktober herneemt van Vliet zijn one man show ‘Alleen op zondag’, die hij exclusief in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag speelt. Hij speelde de afgelopen vijf jaar deze voorstelling hier 86 keer, elke keer voor een uitverkochte zaal. De laatste voorstelling is op zondag 10 december. De kaartverkoop voor deze laatste serie optredens is ondertussen van start gegaan.
 
Van Vliet blijft dus wel nog beschikbaar voor incidentele en speciale voorstellingen. In voorbereiding is een intieme voorstelling waarin hij als ‘De Verteller” een keuze brengt uit verhalen en brieven, die binnenkort in boekvorm verschijnen. Ook blijft hij nog werkzaam voor UNICEF waarvoor hij als eerste ambassadeur in Nederland al 25 jaar actief is’. (bron Zwartekat)
WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...