NIEUWE WEBSITE WWW.JAAPREEDIJK.NL

door | feb 21, 2014 | BLOG, EXPOSITIE, Fotografie, KUNSTPROJECTEN, nieuws, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE

NIEUW-web-WEBSITE-JAAP-REEDIJK

 

Daar is ie!!

Een nieuwe website is altijd even spannend. Werkt het allemaal? Is alles goed te vinden. Is het duidelijk genoeg?

Om voor mij een website te maken valt nog niet mee. Eigenlijk doe ik teveel. Ik schilder, fotografeer muziek en theater, werk met veel beelden en knutsel graag in het verleden. Daarbij  begeleid ik nog een fantastisch atelier Kunstenmaker.nl met getalenteerde kunstenaars en heb veel bedrijfsopdrachten.

blog jaap reedijkHoe krijg je zoiets in een mooie website zonder er een chaos van te maken?  In het verleden had ik een website voor fotografie en een website voor beeldende kunst. Alles gescheiden. Dat werkt niet. We hebben besloten om alles bij elkaar te stoppen en er, net als bij mijn werk, gewoon een ontdekkingstocht van te maken. In het menu staan de belangrijkste zaken waardoor je via scrollen en klikken bij alle elementen van mijn werk komt. expositie jaap reedijkAls je op de homepagina verder scrollt dan ontdek je nog meer. Op het BLOG komen alle wetenswaardigheden van mijn werk en laat ik veel werk zien. Natuurlijk ontbreken de koppelingen niet met de sociale media en alle pagina’s met de foto’s en schilderijen. Joran van Liempt van www.youre-on.tv heeft de website gebouwd en ik vind dat hij daar prima in geslaagd is.

Hij is nog niet klaar. Dat is een website eigenlijk nooit want er moet nog zoveel ingevuld en aangevuld worden. Dat is een mooie klus voor de komende maanden zodat de website ook daadwerkelijk in beweging blijft. Het moet een ontdekkingstocht blijven met verwondering. Heel veel verwondering…..

mooie momenten jaap reedijkEn als je er doorheen geworsteld bent dan heb je hopelijk de neiging om meer te willen weten. Daar is een contactformulier voor met de mogelijkheid om een nieuwsbrief te ontvangen. Ook de mogelijkheid om de reactie achter te laten. Ik hoor het graag. Misschien is er nog meer verwondering mogelijk…..

WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...