NIEUWE “THEATERFOTO DEUREN”

door | mei 17, 2014 | BLOG, EXPOSITIE, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE, wandontwerpen

Westlandtheater-De-Naald-web-foto-jaap-reedijk

Ook dit jaar heb ik weer de foto’s en het ontwerp mogen maken voor de zaaldeuren en de brochure van het WestlandTheater De Naald in Naaldwijk. Het blijft een uitdaging om hier iets moois neer te zetten en met de vakkundige ogen van de Nico en Kate is het weer gelukt. Nu scheelt het natuurlijk wel dat we weer een echte covergirl hebben met Louise Korthals. Met dank ook aan de Zaak Fortuin. Jaren geleden is de theaterdirecteur begonnen met het exposeren van mijn foto’s en intussen heeft het Westlandtheater De Naald een grote collectie opgebouwd.
Ik voel me dan ook zeer vereerd om zo’n grote expositieruimte te mogen vullen met mijn theaterfoto’s en elke jaar weer met een nieuw ontwerp voor de nieuwe deuren. Intussen heeft het initiatief van Nico navolging gekregen in meerdere theaters waar de foto’s nu hangen en de wanden, deuren en zelfs de ruiten gevuld zijn met “Reedijkfoto’s”. Ik vind het super!

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...

De laatste tv

De laatste tv

  "Je wordt gedragen door 15.000 mensen" sprak Matthijs van Nieuwkerk toen hij Jan Rot aankondigde. En het was zo. Het feit dat zoveel mensen zwaaiden, klapten, floten en vooral zoveel energie gaven zorgden voor een memorabel afscheidslied van Jan.Er is zo'n...

Het laatste optreden van Jan Rot

Het laatste optreden van Jan Rot

Het zal toch niet waar zijn.....We zeiden vooraf nog tegen elkaar. "Niet te hopen dat dit het laatste optreden is." Het afscheidsconcert in het Nieuwe Luxor stond immers nog gepland. En toch..... De berichten die Jan van zijn arts kreeg waren zo verontrustend dat alle...

Nog wat tijd met Jan Rot

Nog wat tijd met Jan Rot

"Ik heb geen beste dag vandaag Jaap. Nul energie. De kop is goed, de wil is er maar de energie is er gewoon niet."  Ik ben op pad met Jan Rot. We gaan al heel veel jaren gelijk op maar vandaag zit ik er echt dicht boven op. Van het grote Carré, het broeierige Paradiso...

JANNEKE JAGER podiumdier

JANNEKE JAGER podiumdier

De gedrevenheid van de mensen waar ik mee werk is een van de eerste zaken die mij altijd opvallen. Ik hou van theatermakers die er helemaal voor gaan. Die hun idealen altijd in het hoofd mee dragen en er, op welke manier dan ook, wel komen. Ik zeg altijd "is het niet...