JAAP en PAARD

door | jul 12, 2014 | BLOG, TE KOOP

Dit schilderij noem ik NEEF JAAP. Het is ook echt mijn neef Jaap (Tieleman) uit Numansdorp op heel jonge leeftijd. We denken begin 1930. De liefhebber die het schilderij koopt of huurt krijgt het paard erbij. Paard en foto zijn zo nauw verbonden dat het eigenlijk niet los gekocht kan worden dus…… Maar wel heel voorzichtig doen met het paard want er is weinig meer van over.
Het schilderij zit stevig op doek. 129 x 100 cm en kost via de kunstuitleen € 21,00 per maand. Het voordeel is dat dit bedrag ook geheel gespaard wordt voor een evt aankoop.

Als u dit schilderij huurt en het is later afbetaald dan bent u nog niet verplicht om dit werk ook aan te kopen. Het mag dan ook ander werk zijn. Ruilen tussendoor kan altijd onbeperkt.

Zie ook KUNSTUITLEEN 

Kijk voor meer werk bij KUNST TE KOOP

neef jaap mixed media op doek www.jaapreedijk.nl

WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...