HERMAN FINKERS en zijn kijkcijfers

door | jan 9, 2012 | BLOG, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE

Herman Finkers Foto Jaap Reedijk

Met het bijna 2,1 miljoen kijkers heeft Herman Finkers dubbel zoveel tv-kijkers getrokken als collegacabaretier Hans Teeuwen op RTL 4, waar op hetzelfde tijdstip zijn nieuwste show werd uitgezonden.

Teeuwen wist 983.000 kijkers te boeien met de registratie van ‘Spiksplinter’. Voor de VARA betekent het succes van ‘Na de Pauze’ van Herman Finkers een flinke opsteker na de overstap van Teeuwen naar RTL. Teeuwen verkocht de rechten van zijn nieuwste show aan RTL, naar eigen zeggen ‘om het geld’.

Eerdere cabaretprogramma’s van Teeuwen waren altijd bij de VARA te zien, die daar ook veel meer kijkers trokken. Het resultaat valt voor RTL zeer tegen, zeker gezien het programma dat voorafgaand op 4 werd uitgezonden. De Sing Off van The Voice werd door ruim 2,1 miljoen mensen bekeken. Ruim een miljoen mensen zapten na afloop dus verder. Bron AD.

Meer foto’s van Herman Finkers staan HIER.

KIJK HIER de uitzending terug.

WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...