Here comes the night – MARIKE JAGER

door | sep 16, 2013 | BLOG, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE

marike jager foto jaap reedijk

Ik fotografeerde Marike Jager met haar tour “Here comes the night” en daar is toch wel een van mijn favoriete foto’s uit gerold. Natuurlijk vind ik het dan een hele eer dat er een “Reedijk foto” gebruikt is voor het artwork van de DVD. Niet deze foto maar wel een mooie. Een foto waar een klein verstild liedje bij hoort.

“Here comes the night”……De sfeer, de muziek, de geluiden…. het kwam allemaal in elkaar en bij elkaar. Als je de tijd en gelegenheid hebt… ga kijken. Marike reist weer door Nederland met dit programma. Wees alert op de geweldige geluiden van Geert Jonkers in deze tour. Als audiomachinist verzamelt hij materiaal en geluiden en deze worden in de muziek verweven. Beleefd aanbevolen.

Voor een foto overzicht van “Here comes the night”…….HIER

En hier de VIDEO.

marike jager 1 foto jaap reedijk

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...

De laatste tv

De laatste tv

  "Je wordt gedragen door 15.000 mensen" sprak Matthijs van Nieuwkerk toen hij Jan Rot aankondigde. En het was zo. Het feit dat zoveel mensen zwaaiden, klapten, floten en vooral zoveel energie gaven zorgden voor een memorabel afscheidslied van Jan.Er is zo'n...

Het laatste optreden van Jan Rot

Het laatste optreden van Jan Rot

Het zal toch niet waar zijn.....We zeiden vooraf nog tegen elkaar. "Niet te hopen dat dit het laatste optreden is." Het afscheidsconcert in het Nieuwe Luxor stond immers nog gepland. En toch..... De berichten die Jan van zijn arts kreeg waren zo verontrustend dat alle...