Frénk en Mylou

Ik fotografeerde deze week de nieuwe voorstelling van Mylou Frencken. Een fijne voorstelling met een prima band en wonderschone liedjes. Wat een goede keuze om deze liedjes in je jubileumvoorstelling te zetten. Dan besef je weer hoeveel moois er gemaakt wordt in Nederland. Je merkt dat zo’n avond met liefde in elkaar gebreid wordt.
Mylou liet geen steekje vallen. Over liefde gesproken…..
Een week eerder was ik in hetzelfde WestlandTheater De Naald om persfoto’s te maken voor de nieuwe voorstelling van Kiki Schippers.
Toen ik in de schemering aan kwam lopen kwam er ‘ uit het niets’ plotseling een man naar voren. “Wilt u ook een avond met mijn vrouw doorbrengen mijnheer” en ik kreeg een flyer in m’n handen van deze voorstelling met Mylou.
Het was Frénk van der Linden, de partner van Mylou die uit Haarlem naar het theater in Naaldwijk reist om te vertellen over haar voorstelling. Over liefde gesproken…….
Frénk herkende me niet. Verwachtte me daar waarschijnlijk ook niet want de laatste keer dat wij naast elkaar stonden was met een prijsuitreiking voor een kunstwerk dat ik gemaakt had in Middelharnis.
“Mylou verdient een groter publiek” zei hij. Ik vond dat zo lief. Dat je zover reist om bij de ingang van een ander theater te “folderen” voor je vrouw.
Het heeft geholpen want de week daarna had Mylou dus een bijna volle zaal in het Westland.
Deze week zag ik Frénk als gast bij DWDD. Hij vertelde over zijn nieuwe boek en de tentoonstelling rond dit boek in museum de Fundatie in Zwolle.
Dat boek zal ongetwijfeld goed verkopen want als er een goed kan schrijven dan is het Van der Linden wel en de expositie in Zwolle ziet er prachtig uit.
Als dit nu niet het geval geweest was had er vast wel een zangeres bij de boekhandel gestaan met flyers….
Kijk HIER voor meer informatie over de voorstelling van Mylou Frencken en de SPEELLIJST.
Informatie over de tentoonstelling rond Frénk van der Linden.
TROTS

TROTS

Het is vooral de trots dat bij mij overheerst nu de nieuwe cd en het boek van Rob de Nijs officieel gepresenteerd is. Ik mocht de fotografie voor de cd verzorgen, de voorzijde van het boek en het merendeel van de fotografie in het boek voor mijn rekening nemen. Het...

POLDERTHEATER

POLDERTHEATER

Zo af en toe zag ik ogen dicht gaan en mensen intens genieten. "Theater in de polder" noem ik het maar want eigenlijk is het niks meer en niks minder.  Poldertheater...... Leoni Jansen en Carel Kraayenhof strooiden een muzikaal genot uit in de grote boerenschuur van...

25 JULI dag van de Japen

25 JULI dag van de Japen

De twee "Japen"......... Op schoot bij mijn opa. Ik herinner me weinig van m'n opa. Vaag, heel vaag, herinner ik me een oude kromme man. Verder niet zo veel dus je begrijpt dat ik erg blij ben met foto's zoals deze. Het album met foto's dat thuis in de kast stond...

Mijn eerste festival.

Mijn eerste festival.

Juni 1970.......Het Kralingse Popfestival in Rotterdam. Ik had "vrij" genomen van school, had een prachtig alibi om een paar dagen van huis te zijn en stond met mijn camera bij het grootste popfestival. Het eerste popfestival dat ik fotografeerde. "Op de bonnefooi"...

TURK

TURK

Ik hou erg van foto's die een verhaal kunnen vertellen. Soms is er plotseling het moment dat je de foto moet maken. Dit was zo'n moment. Voor velen een gewone foto met een wandelende man en rechts een paar weg lopende mannen. De man die aan komt lopen noemen we in het...

STRONG B

STRONG B

STRONG  B Uit de serie 'Sterke vrouwen' € Kunstenaar: Jaap Reedijk Binnenmaat:  100 cm Buitenmaat:   100 cm Techniek: FOTO / mixedmedia op dibond / liquidgloss afwerking Via de kunstuitleen € 12,50 per maand. Het hele huurbedrag = spaarbedrag Klik HIER voor meer...