Ik fotografeerde deze week de nieuwe voorstelling van Mylou Frencken. Een fijne voorstelling met een prima band en wonderschone liedjes. Wat een goede keuze om deze liedjes in je jubileumvoorstelling te zetten. Dan besef je weer hoeveel moois er gemaakt wordt in Nederland. Je merkt dat zo’n avond met liefde in elkaar gebreid wordt.
Mylou liet geen steekje vallen. Over liefde gesproken…..
Een week eerder was ik in hetzelfde WestlandTheater De Naald om persfoto’s te maken voor de nieuwe voorstelling van Kiki Schippers.
Toen ik in de schemering aan kwam lopen kwam er ‘ uit het niets’ plotseling een man naar voren. “Wilt u ook een avond met mijn vrouw doorbrengen mijnheer” en ik kreeg een flyer in m’n handen van deze voorstelling met Mylou.
Het was Frénk van der Linden, de partner van Mylou die uit Haarlem naar het theater in Naaldwijk reist om te vertellen over haar voorstelling. Over liefde gesproken…….
Frénk herkende me niet. Verwachtte me daar waarschijnlijk ook niet want de laatste keer dat wij naast elkaar stonden was met een prijsuitreiking voor een kunstwerk dat ik gemaakt had in Middelharnis.
“Mylou verdient een groter publiek” zei hij. Ik vond dat zo lief. Dat je zover reist om bij de ingang van een ander theater te “folderen” voor je vrouw.
Het heeft geholpen want de week daarna had Mylou dus een bijna volle zaal in het Westland.
Deze week zag ik Frénk als gast bij DWDD. Hij vertelde over zijn nieuwe boek en de tentoonstelling rond dit boek in museum de Fundatie in Zwolle.
Dat boek zal ongetwijfeld goed verkopen want als er een goed kan schrijven dan is het Van der Linden wel en de expositie in Zwolle ziet er prachtig uit.
Als dit nu niet het geval geweest was had er vast wel een zangeres bij de boekhandel gestaan met flyers….
Kijk HIER voor meer informatie over de voorstelling van Mylou Frencken en de SPEELLIJST.
Informatie over de tentoonstelling rond Frénk van der Linden.