EXTRA UITZENDING HARRY MUSKEE

door | okt 1, 2011 | BLOG

 

 

In verband met het overlijden van Harry ‘Cuby’ Muskee zendt de NTR een nooit eerder uitgezonden 2 meter sessie uit op zaterdag 1 oktober 2011 op Nederland 2 om 01:00 uur.

Het tijdstip is verschoven omdat eerst in verband met het overlijden van schrijfster Hella Haasse de film Oeroeg wordt vertoond. De herhaling op Cultura24 is op maandag 3 oktober 2011, 20u.

De 2 meter sessie – opgenomen in 2005 – is bijzonder omdat deze plaatsvindt in de boerderij te Grolloo waar de legendarische Cuby-plaat Groeten uit Grolloo destijds in 1967 is opgenomen, maar ook omdat dat beelden nooit zijn uitgezonden op televisie.
Het is een sfeervolle sessie met nieuwe interpretaties van C+B-successen als ‘Just For Fun’, ‘Another Day Another Road’ en ‘Hobo Blues’.
Lees meer over deze opnamen op de 2 meter sessies-site

TE ZIEN OP CULTURA24
Maandag 3 oktober 2011, 20.oo uuur. Herhaling de week erna

Foto’s Harry Muskee – Cuby & the Blizzards HIER

WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...