DUIZEL WINT GOUDEN GRASSPRIET 2011

door | sep 27, 2011 | BLOG

ZOMERZONDAG IN ROTTERDAM foto Jaap Reedijk

Ook dit jaar was er weer de Rotterdamse verkiezing voor de Gouden Grasspriet, een onderscheiding voor het leukste kleine zomerfestival van de stad waar je heerlijk met je voeten in het gras kunt zitten, je vrienden ontmoet en waar het altijd gezellig is.
Van de 561 uitgebrachte stemmen gingen er 200 naar Duizel in het Park en 192 naar de ZomerZondagen, een close finish op 8 stemmen na!!
De Pleinbioscoop eindigde op de 3e plaats, gevolgd door Slag bij Waterloo en Nederland zingt mee.
We werden erg enthousiast en blij van de complimenten die we kregen.
Ook nieuwsgierig? Bekijk dan hier de reacties.
Duizel natuurlijk gefeliciteerd; en hoe dan ook, lang leve de kleine festivals!!

Kijk HIER voor alle foto’s van de Zomerzondagen 2011,

WAT MIJN MAN NIET WEET

WAT MIJN MAN NIET WEET

En dan werk je ook gewoon voor Victoria, Birgit en Puck Pomelien....... Heerlijk werk. Met 'Wat mijn man niet weet' spelen ze nog t/m 9 februari in de theaters met hun knotsgekke vriendinnencomedy. Een zaal vol joelende en gierende vrouwen en daartussen een enkele...

OP MAARTEN…

OP MAARTEN…

Eva vraagt of ik een foto heb van Maarten die 'anders is dan anders'. Geen foto van een optreden of geposeerde maar eentje tussen de mensen. Zo'n 'snapshot'..... Nou, die zijn er wel. Foto's die nooit gepubliceerd zijn maar die Maarten wel typeren. Ik weet direct in...

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...