country hitklup foto jaap reedijk-0168

Er zijn muziekfeestjes, festivals die elk jaar op mijn lijstje staan. Leuke feestjes vooral en als je ze al een aantal jaren achtereen fotografeert dan weet je precies wat je krijgt.

country hitklup foto jaap reedijk-0219

Eén van die mooie muziekavonden is de HITKLUP van het Parool. Altijd stijf uitverkocht, dringen, zweten, dansen en vooral uit volle borst meezingen want daar draait het om. Het feest der herkenning met een stampend Paradiso dat elke noot mee zingt. De line-up kent een aantal vaste stabiele elementen die de basis vormen voor deze swingende avond. De band o.l.v. Jan Robijns. Muzikale verrassingen, kleine juweeltjes en grote meezingers. Als special guest: George McCrae. In de zeventiger jaren fotografeerde ik hem al en dinsdag in Paradiso staat hij weer voor de lens.

Dinsdag 12 juli is het weer zover en ik heb daar weer zo’n zin in……

hitklub 2012 foto jaap reedijk-9466-423-XL

Rayen Panday, Beatrice van der Poel, Jim de Groot, Wilma Bakker, Sjors van der Panne, Mieke Stemerdink, Bob Fosko, Giovanna, Henk Hofstede, Anneke van Giersbergen, Frank Lammers, Lucretia van der Vloot, Jan Rot, Ricky Koole, Martin van der Starre,  Ron Brandsteder.

SPECIAL GUEST: George McCrae – Rock your baby  PRESENTATIE: Leo Blokhuis  BAND: Jan Robijns

Even terug kijken?  De HITKLUP van 2012 en ook  De HITKLUP van 2011

country hitklup foto jaap reedijk-4138 country hitklup foto jaap reedijk-4429 country hitklup foto jaap reedijk-4517 country hitklup foto jaap reedijk-4521 hitklub 2012 foto jaap reedijk-9139-211-XL