BOOK OF ELI

door | sep 18, 2015 | BLOG, Festival, evenement, concert, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE

Vorige week fotografeerde ik BOOK OF ELI.

Van verschillende kanten was ik al gewezen op deze jonge enthousiaste groep muzikanten. Dat de meesten de wortels hebben op mijn eiland Goeree-Overflakkee maakt het allemaal nog interessanter. Want dat zijn ze……

Zo af en toe kom je muziek tegen die bij je past. Muziek die je raakt. Bij mij gebeurde dat. Ik ken Book of Eli van goede tips met daarbij wat audio en een filmpje maar nu dus voor de eerste keer live voor de camera.

Ik kan de loftrompet blazen, alle veren en toeters en bellen uit de kast halen maar ik laat het eigenlijk liever gewoon horen en zien.

De eerste  plaat komt er aan en dat hebben ze zelf bij elkaar gesprokkeld d.m.v. crowdfunding.

book_of_eli_foto_jaap_reedijk-3817-X2

Kijk op Voor de kunst en wordt verrast door zoveel talent.

Op de website   alle informatie over de band, kun je luisteren en kijken.

http://www.bookofelimusic.nl/

book_of_eli_foto_jaap_reedijk-3803-X2  book_of_eli_foto_jaap_reedijk-3800-X2

bookofeli_foto_jaap_reedijk-3802

DE REEDIJKEN

DE REEDIJKEN

Kijk, dit is een bijzonder schilderij. 'Reedijken bij elkaar'. Ik zit hier met mijn kleinzoon Deen bij het schilderij dat ik maakte over mijn grootvader Jacob Reedijk. Ik ben naar hem vernoemd en Deen draagt ook Jacob in zijn doopnamen. Op dit schilderij liet ik ook...

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Rosita Steenbeek in Klaaswaal

Zaterdag luisterde ik naar de schrijfster Rosita Steenbeek. Zij schreef het boek 'ROSE' over haar oma Rose. Voor en tijdens de oorlogsjaren woonde het gezin in Klaaswaal waar grootvader Gerhard predikant was. Muziekvereniging N.L.S. uit Klaaswaal en fanfare orkest...

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...

De laatste tv

De laatste tv

  "Je wordt gedragen door 15.000 mensen" sprak Matthijs van Nieuwkerk toen hij Jan Rot aankondigde. En het was zo. Het feit dat zoveel mensen zwaaiden, klapten, floten en vooral zoveel energie gaven zorgden voor een memorabel afscheidslied van Jan.Er is zo'n...

Het laatste optreden van Jan Rot

Het laatste optreden van Jan Rot

Het zal toch niet waar zijn.....We zeiden vooraf nog tegen elkaar. "Niet te hopen dat dit het laatste optreden is." Het afscheidsconcert in het Nieuwe Luxor stond immers nog gepland. En toch..... De berichten die Jan van zijn arts kreeg waren zo verontrustend dat alle...