BOOK OF ELI

door | sep 18, 2015 | BLOG, Festival, evenement, concert, THEATER&MUZIEK FOTOGRAFIE

Vorige week fotografeerde ik BOOK OF ELI.

Van verschillende kanten was ik al gewezen op deze jonge enthousiaste groep muzikanten. Dat de meesten de wortels hebben op mijn eiland Goeree-Overflakkee maakt het allemaal nog interessanter. Want dat zijn ze……

Zo af en toe kom je muziek tegen die bij je past. Muziek die je raakt. Bij mij gebeurde dat. Ik ken Book of Eli van goede tips met daarbij wat audio en een filmpje maar nu dus voor de eerste keer live voor de camera.

Ik kan de loftrompet blazen, alle veren en toeters en bellen uit de kast halen maar ik laat het eigenlijk liever gewoon horen en zien.

De eerste  plaat komt er aan en dat hebben ze zelf bij elkaar gesprokkeld d.m.v. crowdfunding.

book_of_eli_foto_jaap_reedijk-3817-X2

Kijk op Voor de kunst en wordt verrast door zoveel talent.

Op de website   alle informatie over de band, kun je luisteren en kijken.

http://www.bookofelimusic.nl/

book_of_eli_foto_jaap_reedijk-3803-X2  book_of_eli_foto_jaap_reedijk-3800-X2

bookofeli_foto_jaap_reedijk-3802

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...

De laatste tv

De laatste tv

  "Je wordt gedragen door 15.000 mensen" sprak Matthijs van Nieuwkerk toen hij Jan Rot aankondigde. En het was zo. Het feit dat zoveel mensen zwaaiden, klapten, floten en vooral zoveel energie gaven zorgden voor een memorabel afscheidslied van Jan.Er is zo'n...

Het laatste optreden van Jan Rot

Het laatste optreden van Jan Rot

Het zal toch niet waar zijn.....We zeiden vooraf nog tegen elkaar. "Niet te hopen dat dit het laatste optreden is." Het afscheidsconcert in het Nieuwe Luxor stond immers nog gepland. En toch..... De berichten die Jan van zijn arts kreeg waren zo verontrustend dat alle...

Nog wat tijd met Jan Rot

Nog wat tijd met Jan Rot

"Ik heb geen beste dag vandaag Jaap. Nul energie. De kop is goed, de wil is er maar de energie is er gewoon niet."  Ik ben op pad met Jan Rot. We gaan al heel veel jaren gelijk op maar vandaag zit ik er echt dicht boven op. Van het grote Carré, het broeierige Paradiso...

JANNEKE JAGER podiumdier

JANNEKE JAGER podiumdier

De gedrevenheid van de mensen waar ik mee werk is een van de eerste zaken die mij altijd opvallen. Ik hou van theatermakers die er helemaal voor gaan. Die hun idealen altijd in het hoofd mee dragen en er, op welke manier dan ook, wel komen. Ik zeg altijd "is het niet...