ANTONIE KAMERLING & ISA HOES

door | jan 7, 2014 | BLOG, PUBLICATIES

antonie kamerling isa hoes toen ik je zag jaap reedijk

Ik ben maar eerlijk… Toen ik hoorde over de plannen van Isa dacht ik “moet dat nou?”
Toen ik gevraagd werd naar mijn foto’s had ik ook nog best vraagtekens maar het eerlijke verhaal van Isa trok me over de streep.
Nu we een aantal weken verder zijn en het boek alle verwachtingen en verkoopcijfers overtreft ben ik blij dat ik een bescheiden bijdrage heb kunnen leveren. Niet om die cijfers maar om de vele reacties die het boek losmaakt.
Emoties worden besproken, ervaringen worden gedeeld en herinneringen worden hedendaags.
Ook de herinnering aan Antonie en de ontmoetingen, gesprekken en de muziek zijn bij mij weer dichterbij dan ooit.
Dan is het mooi dat Isa dit zo beschreven heeft.
Dan is het goed dat er anderen mee geholpen worden.
Het ongrijpbare blijft maar wordt wel begrijpelijk.
En nu…… moet ik het nog gaan lezen…….

john leddy

john leddy

John Leddy is overleden op 25 december. John is bij velen bekend uit de tvserie 'Zeg eens A" maar mijn herinneringen gaan vooral naar de tijd dat ik alles fotografeerde voor het Koningstheater en de opleiding in Den Bosch. De jaarlijkse kerstproducties trokken zalen...

NOSTALGIE ALS RODE DRAADHet is niet zo dat ik altijd in het verleden blijf hangen maar het speelt wel een grote rol in mijn werk”. Beeldend kunstenaar / fotograaf Jaap Reedijk is bij de meesten bekend van zijn schilderijen, grote monumentale objecten en de...

De laatste tv

De laatste tv

  "Je wordt gedragen door 15.000 mensen" sprak Matthijs van Nieuwkerk toen hij Jan Rot aankondigde. En het was zo. Het feit dat zoveel mensen zwaaiden, klapten, floten en vooral zoveel energie gaven zorgden voor een memorabel afscheidslied van Jan.Er is zo'n...

Het laatste optreden van Jan Rot

Het laatste optreden van Jan Rot

Het zal toch niet waar zijn.....We zeiden vooraf nog tegen elkaar. "Niet te hopen dat dit het laatste optreden is." Het afscheidsconcert in het Nieuwe Luxor stond immers nog gepland. En toch..... De berichten die Jan van zijn arts kreeg waren zo verontrustend dat alle...

Nog wat tijd met Jan Rot

Nog wat tijd met Jan Rot

"Ik heb geen beste dag vandaag Jaap. Nul energie. De kop is goed, de wil is er maar de energie is er gewoon niet."  Ik ben op pad met Jan Rot. We gaan al heel veel jaren gelijk op maar vandaag zit ik er echt dicht boven op. Van het grote Carré, het broeierige Paradiso...

JANNEKE JAGER podiumdier

JANNEKE JAGER podiumdier

De gedrevenheid van de mensen waar ik mee werk is een van de eerste zaken die mij altijd opvallen. Ik hou van theatermakers die er helemaal voor gaan. Die hun idealen altijd in het hoofd mee dragen en er, op welke manier dan ook, wel komen. Ik zeg altijd "is het niet...